fredag 27. januar 2012

"Big Bob" MonsterJigg fra Kinetic

Dette innlegget fant jeg på Ditt fiske.

En ny bad-boy er klar for å møte havfiske-camper og andre havfiskere som er ute etter storfisken. Big Bob er den største jiggen vi har sett svømme i Nordsjøen.

                                                         Fancy Cola Cacao
Blue Glamour
                                                            Lively Gadus

Hvert år i løpet av senvinteren og tidlig vår kommer skreien, den store pelagiske torsken fra Barentshavet og samler seg nær kysten av Nord-Norge for å spise og gyte. Mengden av fisk er utrolig og de største torskene som finnes he,r er de største torskene i verden. Big Bob er utformet for å leke med disse store torskene, så vel som den største kveitene.
              

Uansett om du er ute etter å sette en ny torskerekord eller ut for å fange en låvedør av en kveite, har du nå valget mellom å prøve Big Bob i to størrelser: Big Bob, 470g og 30cm eller veldig store Big Bob på 730g og 40cm.
2 modeller: 470g/30cm - 730g/40 cm
5 farger
Designet for store saltvannsfisk
Øye for ekstra kroksett
100 + lbs Gozen PE-braid bistå / stinger rigg inkludert
Skarpe japanske sjøfiske kroker
Integrert enkel krok
To # 3 heavy duty stinger tripler (730g)
Tilgjengelig i følgende farger:
Lively Gadus, Rose Fish, Fancy Cola Cacao, Days of Thunder og Blue Glamour.
Designet i samarbeid med norske torskefiskere
Big Bob ble designet for å møte spesifikasjoner fra veiledere som arbeider på Nordic Sea Anglings campene i Norge. I løpet av forrige sesong ble det tatt 20 torsker i overkant av 30 kilo. De ble tatt på NSA leirene, og listen over torsk på over 20 kilo er utrolig.
Det er liten tvil om at gutta fra NSA er ledende eksperter på den største skreien i Norge. En av de beste metodene er å finne store stimer av torsk og presentere en stor jig like over stimen.
- Den største torsken går i toppen av stimen og de største jiggene vil alltid fange større torsk - en virkelig stor pilk som Big Bob vil gjøre det mulig med målrette fiske etter de største torskene, sier Jimmy Andersson fra Nordic Sea Angling.
- Selv den minste modellen er stor sammenlignet med andre jigger, og hvis vinden tar til  ser jeg frem til linekontrollen som den store modellen vil tilby, legger Jimmy til.
-Jeg ser også frem til å bruke de nye Big Bob modeller for kveite. Jeg har høye forventninger at vekten av disse vil gjøre dem til et perfekt valg for trolling etter store kveiter på dypere vann .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg