fredag 23. september 2011

Billig "stasj" i Tromsø i dag.

   Var en tur innom Sport1, Pyramiden, i Tromsø i kveld. På utkikk etter billige shad's og jighoder. Har sett at de har hatt tidligere. Men ikke sjekka prisen før i dag. Og ble positivt oversaket. Shad's til kr 10.- og Giant Jighead til kr 50.- er ikke dyrt. Kjøpte 4 av hver farve i størrelse 23cm. Og 2 jigheads (200gr og 300g)



   Disse monterer jeg på jighodene slik: Kapper av ved "gjellene" og trer inn på de to pinnene som stikker ut av jighodene.



   Krokoppsettet kan gjøres på mange måter. Sikkert like mange som det finnes fiskere :D. Disse jighodene har løkker for både rygg- og buk-montering. Jeg vil bruke trebel-kroker Owner ST-76 TN - 5X Muscle Point str. 3/0 på disse. Og for å minske faren for bunnapp og skit på krokene under fisket monterer jeg bare på ryggen av shaden.



Man kan også bruke ett oppsett med 2 trebel-kroker på mono snøre 0.80- 1.50 mm. Da helst med crimps-hylse i endene. (knuteløs) Men dette er en unødvendig løsning på denne shad'n. Fungerer bedre på større shadkropper. Bare å prøve seg frem.

2 kommentarer:

  1. Håper bare fisken biter på disse.
    Så vi får masse fisk i fryseren til vinteren.

    SvarSlett
  2. Ja det er jeg sikker på at det blir. :D

    SvarSlett

Populære innlegg