fredag 4. november 2011

Internett-trøbbel

   At det går an.....

   Søndag for snart 2 uker siden førte en feil/skade på en kabel til at vi mistet internettforbinnelsen. Mandagen etter skulle feilen være fikset. Joda, noen hadde fått tilbake internett. Men ikke vi.
   Etter å ha hatt kontakt med Telenor, og etter en masse restarting av modem og tester, konkluderte Telenor med at det var modemet det var noe feil på. Nytt modem ble sendt. No e vi tvunget til å få ting sendt med Posten. Der er mottoet: TTT. Ting tar tid. 9 dager tok det å få modemet hit. Fra Drammen. Er det mulig? Blir så forb..... Kom altså på Onsdag denne uka. Satt i over en time med supporten for å få det nye modemet å fungere. Men nei. Ny feilmelding til Telenor's teknikere. Skulle være i orden påfølgende dag seinest kl 20.00....   Ikke fan.
   Nye telefoner til 05000. Da det ikke var noen som hadde sett på saken kl 15.30 i dag ble undertegnede lettere irritert... hmmm. Men takket være en som forsto min frustrasjon fikk han kontakt med en tekniker som kunne se på saken på overtid. Og vips...tadaa.... no funke nettet igjen. :)

     Heia Telenor!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg